Diensten
Technische Dienst
OKAPI heeft een eigen technische dienst waarop u kan rekenen voor installaties en herstellingen. Zowel in OKAPI als bij u ter plekke.
Sage BOB voor uw boekhouding & facturatie
OKAPI is reeds vele jaren Erkend Verdeler van de beheersoftware Sage BOB, dat beschikt over de meest efficiƫnte functionaliteiten voor het boekhoudkundig en commercieel beheer van de kleine en middelgrote onderneming. Meer info op https://www.sage.com/nl-be/producten/sage-bob/functionaliteiten/
Aarzel zeker niet ons te contacteren via 03/886.90.46 en info@okapi.be voor meer informatie, een vrijblijvende demo of een offerte op maat. OKAPI staat met raad en daad voor u klaar.
Netwerkbeheer
Als 'uw informatica partner' staan we klaar om u te ontzorgen van uw zakelijke IT. Ter plekke, via telefoon, via email of remote control. Van pc tot server (in-house of hosted), van firewall tot Office365, van boekhoudpakket tot VOIP. OKAPI beheert uw IT-netwerk en zorgt voor een volwaardige IT-oplossing op maat van uw onderneming. Analyse, advies, installatie, na-service en support.
VOIP telefonie
Als erkend verdeler van VOIPTIGER helpen we u graag verder bij het implementeren van VOIP = Voice Over IP = telefoneren over internet.
Meer info vindt u alvast op www.voiptiger.com !
Pasfotos
Wij maken snel en zonder afspraak uw pasfoto's.
Parking
Ruime parking aan de winkel.
Geen parkeerproblemen bij een bezoek aan onze winkel. U parkeert gratis voor de deur vlakbij.
Cadeaubon
Het is niet altijd eenvoudig om steeds voor iedereen een geschikt geschenk te vinden. Verras daarom uw vrienden of familie met onze cadeaubon en u maakt gegarandeerd de juiste keuze.
Herlaadkaarten
Wij verkopen herlaadkaarten van verschillende telecom-operatoren. Kom naar onze winkel voor meer informatie.
GLS pakjesdienst
Wij helpen u graag verder met GLS pakjes. Om op te halen of zelf te verzenden.